Termeni și Condiții

Termeni și Condiții Medbeauty Clinique S.R.L.

www.medbeauty.ro
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/7818/2011
Medbeauty Clinique S.R.L.
CUI 28694964
Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 730.613.933
E-mail: office@medbeauty.ro

Informatii înainte de cumparare.

Aceste conditii generale contractuale, precum si conditiile speciale care pot fi stabilite ulterior, reglementeaza în mod expres relatiile care apar între Medbeauty Clinique S.R.L.. cu sediul social al activitatii pe Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti, România si utilizatorii care contracteaza serviciile oferite pe site.

Formularele contractuale sunt disponibile în: românâ.

Urmatorii Termeni si Conditii Generale au fost elaborati în conformitate cu legislatia romana : Legea 365/2002 privind Comertul Electronic, a Legii 21/1992, actualizata 2017 pentru protectia consumatorului si utilizatorului, Legea 650/2002 a Comertului cu Amanuntul, Legea 455/2001 ce reglementeaza semnatura electronica si legile aplicabile si alte dispozitii legale.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV)

Administratorul va ofera accesul în magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea si/sau achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru înseamna acceptarea de catre Utilizator a tuturor si a fiecarei Conditii Generale si Conditii Particulare fara nici o rezerva.

Medbeauty Clinique S.R.L. informeaza ca procedurile necesare achizitionarii produselor, sunt cele descrise in urmatoarele Conditii Generale si Specifice ce sunt indicate pe ecran in timpul navigarii. Asfel Utilizatorul declara cunoasterea si acceptarea acestor proceduri ca fiind necesare pentru accesarea produselor si serviciilor oferite in pagina Web.

Orice modificari si/sau corectari a datelor furnizate de Utilizatori în timpul navigarii vor fi posibile si trebuie sa fie efectuate în conformitate cu instructiunile incluse în site-ul web.

Produsele oferite în pagina Web împreuna cu caracteristicile si preturile lor, apar pe ecran.

Medbeauty Clinique S.R.L. îsi rezerva dreptul de a decide în fiecare moment serviciile care sunt oferite utilizatorilor prin intermediul paginii Web. Astfel Medbeauty Clinique S.R.L. va putea adauga în orice moment produse noi la cele existente în pagina Web, cu exceptia cazului în care se prevede altfel, ca aceste produse noi vor fi reglementate de dispozitiile din Conditiile Generale în vigoare la acel moment.

De asemenea, Medbeauty Clinique S.R.L.. îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea accesului în orice moment si fara preaviz, pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul web.

Procedura de achizitie a serviciilor

Pentru achizitionarea serviciilor de pe site-ul Web, Medbeauty Clinique S.R.L. solicita utilizatorilor care se vor înregistra urmatoarele:

– varsta minima 18 ani,
– un card de plata valid

Pentru a trece la achizitionarea serviciilor, trebuie ales tratamentul dorit, platit cu cardul prin intermediul serviciilor plati online.

Aceasta înseamna citirea si acceptarea irevocabila a tuturor si fiecarui punct din TERMENI ȘI CONDIȚII Generale cat si a Conditiilor Particulare.

Achizitia se întelege efectuata în domiciliul Medbeauty Clinique S.R.L.. cu exceptia cazului în care legea prevede contrariul.

Dupa efectuarea achizitiei si în timpul cel mai scurt posibil Medbeauty Clinique S.R.L.. emite un e-mail catre Utilizator/Cumparator cu o dovada de achizitie.

Asadar Utilizatorul /Cumparatorul poate solicita , iar Medbeauty Clinique S.R.L..trimite factura corespunzatoare.

Confirmarea comenzii si dovada de cumparare nu vor fi valabile ca o factura.

Pretul si forma de plata

Preturile de achizitie in vigoare la momentul introducerii comenzii sunt cele de pe ecran, cu exceptia greselilor de tipar.

Preturile includ taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Plata pretului serviciilor achizitionate, ce vor aparea pe ecran, se face prin card de credit sau de debit, transfer bancar, PayPal, …).

Pentru a continua cu plata, Utilizatorul trebuie sa urmeze fiecare si toate instructiunile de pe ecran, oferind urmatoarele informatii:

-In cazul in care plate se face cu card de credit sau de debit:

a) tipul de card

b)numarul cardului ;

c ) data expirarii;

d), orice alta informatie ceruta pe ecran.

Ca sistem electronic de plati, Medbeauty Clinique S.R.L. are instalat un gateway de plata pentru comert electronic, care a contractat cu banca, Toate datele transferate in acest scop sunt encriptate pentru a asigura securitatea maxima.Ele sunt adapostite intr-un server securizat certificat de SSL (Secure Sockets Layer) prin Quick Certificate. Acest protocol este universal acceptat de pricipalele browsere si garantizeaza Utilizatorului :

(I) identitatea destinatarului datelor dvs,

(II) confidentialitatea informatiilor furnizate de el,

(III) integritatea (nu manipularea) informatiilor furnizate de el.

De asemenea, Medbeauty Clinique S.R.L.. afirma ca, in nici un caz stocheaza datele furnizate de Utilizatori prin intermediul gateway-ul de plata, ci doar cat timp se efectueaza achizitia, se realizeaza plata si pana de expirarea perioadei de retragere.

In scopul de a asigura o mai mare securitate a proprietarilor de carduri de credit, s-au inclus un numar de trei cifre de pe cardul dvs., care serveste ca un cod de identificare pentru a verifica prezenta fizica a cardului in timpul tranzactiilor pe Internet. Acest numar de trei cifre imprimat pe spatele cardului dvs. , imediat dupa numarul de card.

In scopul de a preveni tranzactii frauduloase cu cardul de credit, vor fi solicitate astfel de cifrele de control pentru a valida operatiunea.

Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe www.medbeauty.ro , cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul îsi deruleaza activitatea.

– Prezentul contract la distanta intra în vigoare în momentul confirmarii comenzii de catre administrator.

Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) www.medbeauty.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Anularea Serviciilor

Contravaloarea tratamentelor achitate poate fi restituita doar in cazul anularii inainte de efectuarea tratamentului.

Pentru a efectua plata catre client, acesta trebuie sa ne trimita un document bancar. Documentul trebuie sa fie in format PDF în care sa apara: titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT.

Retragerea comenzii

Conform legii comertului electronic nr. 365/2002, republicata 2006, „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Renuntarea este posibila in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Aceeasi lege mentioneaza „Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, în cazul în care acestea au fost desigilate de catre consumator”.

Procedura pentru exercitarea unei rambursari se va initia cu o solicitare de catre Client prin deschiderea unei gestiuni catre Departamentul Post – Vanzare care apare în pagina Web si sa fie trimisa catre Medbeauty Clinique S.R.L.

Departamentul Post – Vanzare va raspunde în termen de 24-72 ore de la receptia solicitarii, corespunzator procedurii instructiunilor de rambursare. Odata primit de catre Client numarul de gestiune, va putea sa efectueze rambursarea in termen paisprezece ( 14 ) zile de la data notificarii anularii catre Medbeauty Clinique S.R.L..

Medbeauty Clinique S.R.L. va gestiona rambursarea pretului tratamentului.Acestea se vor face prin acelasi sistem de plata utilizat de catre client pentru achizitia serviciilor.

Rambursarile se vor efectua în RON.

DREPTUL DE RETRAGERE

Dreptul de retragere este reglementat in OUG nr. 34/2014 art. 9-16.
Dreptul de retragere nu poate fi exercitat decat de catre CONSUMATOR (in toata legislatia consumatorul este definit ca o persoana fizica/asociatii de persoane fizice).

Dreptul de retragere se poate exercita in termen de 14 zile care curge de la:
– Data incheierii contractului pentru contractele de servicii sau
– Data intrarii in posesia bunului/a ultimului bun pt livrare multipla/a primului produs pt livrare periodica pe perioada nedeterminata, in cazul contractelor de vanzare cumparare

Dreptul de retragere se poate exprima atat printrun formular, cat si prin orice alt mijloc.

Exceptii de la dreptul de retragere:
– Contractele de prestari servicii, dupa executarea integrala a serviciului si daca prestarea serviciului a inceput inainte de expirarea perioadei de 14 zile, cu acordul expres al consumatorului si dupa ca acesta a fost informat ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a serviciului

CEDARE SI COMUNICARE DE DATE

Medbeauty Clinique S.R.L., informeaza ca in scopul de a furniza serviciul contratat, datele cu caracter personal, cum ar fi e-mail, numele si adresa, furnizate de dvs. vor fi transferate companiei de transport si mesagerie, cu scopul final de livrare a produsului solicitat de catre dvs.Astfel, datele dvs. vor putea fi transmise la companii colaboratoare cu scopul de a imbunatati serviciile web.

Prin acceptarea acestor termeni se autorizeaza in mod expres Medbeauty Clinique S.R.L. pentru realizarea transferului datelor dvs. exclusiv pentru scopurile mentionate mai sus.Politica de confidentialitate

– Administratorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nici o forma adresa dvs. de e-mail, cu care v-ati creat cont sau v-ati abonat la newsletter, unor terte persoane (fizice sau juridice), fara acordul dvs. explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

– Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online pe www.medbeauty.ro

– Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator fiind comunicate Serviciului Comercial / Marketing ai administratorului si companiilor de curierat.

– Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Cookie-uri

– sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului www.medbeauty.ro , acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului.

Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite.

Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. www.medbeauty.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.III.

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul întelege dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorul nu va descarca/utiliza continutul magazinului www.medbeauty.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului întrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Legislatia si jurisdictia aplicabila

Prezentarea Conditiilor Generale asa cum si Conditiile Particulare care in cazul acestora se stabilesc, se interpreteaza si se inregistreaza in conformitate cu legea romana.

In caz de controversa se va va solutiona la instanta competenta.

Plata

Cumparatorului /clientului i se vor oferi mai multe forme de plata printre care:

– numerar sau card la sediul nostru
– card bancar online – prin procesatorul mobilpay sau payU

Preturile vor fi afisate in RON sau EUR.

Cumparatorul /clientul poate solicita trimiterea facturii proforme in moneda aleasa in prealabil.

Factura fiscala care va fi primita odata cu tratamentul.

Toate formele de plata oferite pe site-ul nostru sunt in avans.

Pentru informatii suplimentare, sugestii, reclamatii va invitam sa ne contactati prin email la adresa office@medbeauty.ro sau telefonic la numarul Tel. +40 730.613.933.