fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933

Prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozitiv pentru epilat”, la Aesthetic Industry Awards 2018. 

Transformă-ți ședințele de epilare într-o experiență plăcută, pe care o repeți doar de câteva ori pe an! 

Dispozitivul Quanta System Thunder este foarte puternic, cu două lungimi de undă: Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm, disponibile în surse unice sau cu funcția MIXED TECHNOLOGY™.

Ședințele de epilat de până acum ți se păr lungi și dureroare?  

Te-ai săturat ca pielea ta să se irite, să se infecteze și să arate inestetic?  

Nu poți purta fustă dorită din cauza firelor de păr crescute sub piele?  

Scapă de aceste probleme cu ajutorul procedurii de epilare cu laser. Programează-te la o ședință vei observa rezultatele încă de la primul tratament.  

Cu toții ne dorim o piele netedă, curată și lipsită de imperfecțiuni. Din păcate, aceste rezultate sunt greu de atins, foarte costisitoare și dureroase. Metodele clasice de epilat precum ceara, aparatul de epilat, lama și cremele nu ne oferă rezultate eficiente și de durată. Am văzut pe pielea noastră cât de dureroase și anevoioase sunt aceste metode clasice și am decis să căutăm cea mai bună soluție de pe piață la momentul actual.  

Ce este epilarea definitivă cu laser?

Procedura de epliare definitivă cu laser este cel mai ușor și eficient proces de epilare din câte există. Acesta metodă non-invaziva îndepărtează părul nedorit de pe față și corp. Pielea rămâne mult mai fină și catifelată comparativ cu o procedurile clasice.

 Epilarea laser este o tehnică foarte prietenoasă cu pielea. Zone largi ale corpului sunt tratate într-un timp scurt iar discomfortul fiind redus la minim. 

Cum decurge ședința de epilare definitivă cu laser?

Înainte de a începe tratamentul se vor purta protecții speciale pentru protejarea ochiilor de razele laserului.   

De asemenea, se va scana zona pentru a știi exact locația firelor de păr, grosimea acestora și pigmentul de piele pe care urmează să acționăm. 

Următorul pas va fi ajustarea aparatului pentru a se potrivi exact cu zona scanată anterior. Se vor face mici teste pe zone restrânse până când laserul se va adapta exact pe tipul tău de fir și de piele. 

După ce laserul este reglat corespunzător acesta se va poziționa pe fiecare zonă în parte pentru a stopa definitiv, prin fiecare degajare a energiei, foliculii de păr activi. Cei inactivi nu vor fi afectați în nicun fel.  

La finalizarea procedurii, în funcție de caz, vei primi o cremă anti-inflamatoare. Crema va proteja pielea și va calma orice discomfort. 

Cum funcționează epliarea laser ? 

Undele laser sunt absorbite de melanina din firul de păr, apoi sunt conduse către folicul. Aici sunt transformate în energie, distrugând astfel celulele germinale care hrănesc rădăcină firului de păr și stopând dezvoltarea de noi fire. 

Acest tip de epilare este eficient prin faptul că undele laser ultra precise țintesc firul de păr nu doar la suprafață, ci pe întreaga lungime a firului ( până la rădăcină).  

Firele de păr au 3 stadii diferite de creștere: anagen (creștere), catagen (repaus) și telogen (cădere). Ele nu se află niciodată simultan în aceași fază, iar procedura este destinată doar firelor de păr aflate în fază anagena. Doar atunci firul de păr este în contact direct cu rădăcina și aceasta poate fi distrusă. Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe.  

Cine este candidatul potrivit ? 

Oricine își dorește să își îndepărteze părul nedorit folosind cea mai eficientă și confortabilă procedura de pe piață. 

De regulă, se credea că cele mai bune rezultate le au persoanele cu contrastul dintre piele și păr foarte mare. Tehnologiile laser de ultima generație folosite elimină această prolemă. Vrem să ai parte de cele mai bune rezultate. Reglăm aparatul în funcție de tipul tău de piele, dar și de pigmentul și textura foliculilor de păr. Astfel, parametrii dispozitivului să vor potrivi exact cu corpul tău.

De câte ședințe este nevoie ? 

În medie este nevoie de 4-6 ședințe pentru a ne asigură că procesul de creștere a tuturor foliculiilor de păr activi a fost stopat.  

Pentru siguranța de a avea o piele frumoasă, sănătoasă și lipsită de fire de păr pe termen lung, se recomanda o revenire de două ori pe an.  

Ce interval trebuie să fie între ședințe ? 

Perioadă poate varia de la caz la caz, dar în medie intervalul este de 4-6 săptămâni în funcție de zonă și stagiul de creștere în care se află foliculii de păr. 

Ce voi avea de făcut înainte și după tratament ? 

Înainte de tratament, părul trebuie ras cu o seară înainte ca la procedura să fie crescut 1-2 mm. Astfel, laserului îi este mai ușor să depisteze unde se află firul de păr și să acționeze asupra acestuia. 

Deoarece procedura nu este una invaziva, pielea nu va avea de suferit, însă nu trebuie neglijată. 

De obicei apăr iritații foarte ușoare, care se vor trata cu creme speciale. Crema de soare este obligatorie pentru zonele tratate, cel puțin două săptămâni după tratament.  

De ce să alegi procedura de îndepărtare cu laser de la Med Beauty Clinique ? 

Foarte rapidă – Deoarece dispozitivul vine încorporat cu scanner și sistem integrat de răcire a pielii, nu mai este nevoie să aplicăm gel de răcire înainte de procedura astfel durata unei sesiuni va fi mult mai scurtă decât una obișnuită. 

Fără durere – Datorită tehnologiei de ultima generație și cu ajutorul sistemului încorporat de răcire, durerea este redusă la minim, făcând astfel procedura una cât se poate de relaxanta. 

Eficiență  sporită – Folosind Quanta System Thunder vei ajunge la rezultatele dorite în doar 4-8 sesiuni comparativ cu folosirea altor dispozitive unde media este de 8-10 sesiuni. 

Sigur și eficient pe piele bronzată : Tehnnologia de ultima generație a laserului Quanta System Thunder oferă posibilitatea să fie folosit în condiții de siguranță, fără efecte adverse și pe piele bronzată. 

Personalizat-Comparativ cu procedurile obișnuite unde toate tipurile de fire de păr și piele primesc același tratament, folosind sistemul nostru vei beneficia de un tratament special:

  • personalizat pentru tipul tău de piele;
  • ajustat pentru a se potrivi exact cu grosimea și culoarea firului tău de păr.  

Versatil – Tratează toate cele 6 tipuri de piele și toate nuanțele firului de păr. Problema altor dispozitive este că nu oferă eficiență sporită pentru tipurile de piele mai închise la culoare ori bronzate sau firele de păr cu nuanțe mai deschise. Quanta System Thunder te scăpa de aceste griji.  

Performanță-Comparativ cu epilarea IPL, laserul are rezultate și în cazul firelor de păr mai subțiri și puțin pigmentate așa cum sunt cele de la nivelul feței. 

 Contraindicații & Recomandări 

Deoarece procedura este destul de blândă, nu există contraindicații majore. 

Pentru câteva zile după procedură, nu se recomanda expunerea la soare decât cu folosirea unei creme de protecție 50+. 

Dacă pielea feței se irită, nu se recomanda folosirea machiajului imediat după procedura.

Contact Me


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next