Transformă-ți ședințele de epilare definitiva într-o experiență plăcută, pe care o repeți doar de câteva ori pe an

Cel mai performant laser din România pentru epilare definitiva

Suntem prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozitiv pentru epilat”, la Aesthetic Industry Awards 2018. Dispozitivul Quanta System Thunder este foarte puternic, cu două lungimi de undă: Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm, disponibile în surse unice sau cu funcția MIXED TECHNOLOGY™.

 

Ședințele de epilat de până acum ți se păr lungi și dureroare?
Te-ai săturat ca pielea ta să se irite, să se infecteze și să arate inestetic?
Scapă de aceste probleme cu ajutorul procedurii de epilare cu laser. Programează-te la o ședință şi vei observa rezultatele încă de la primul tratament.

 
Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.

 

Procedura video

Ce este epilarea definitivă cu laser?

Procedura de epilare definitivă cu laser este cel mai ușor și eficient proces de epilare din câte există. Acesta metodă non-invazivă îndepărtează părul nedorit de pe față și corp. Pielea rămâne mult mai fină și catifelată comparativ cu procedurile clasice.
Epilarea cu laser este o tehnică foarte prietenoasă cu pielea. Zone largi ale corpului sunt tratate într-un timp scurt, disconfortul fiind redus la minim, motiv pentru care este o procedură din ce în ce mai solicitată, atât de persoanele de sex feminin, cât și de cele de sex masculin.

Pe toată durata tratamentului se vor purta ochelari speciali pentru protejarea ochiilor de razele laserului. Se va scana zona pe care urmează să acționăm, pentru o scurtă analiză a pigmentului de piele, grosimii firelor de păr și locația acestora. Apoi se ajustează aparatul pentru a se potrivi exact cu zona scanată anterior. Se vor face mici teste pe zone restrânse până când laserul se va adapta exact pe tipul tău de fir și de piele. După ce laserul este reglat corespunzător, acesta se va poziționa pe fiecare zonă în parte pentru a stopa definitiv, prin fiecare degajare a energiei, foliculii de păr activi. Cei inactivi nu vor fi afectați în nicun fel. La finalizarea procedurii, în funcție de caz, vei primi o cremă anti-inflamatoare. Crema va proteja pielea și va calma orice eventual disconfort.

Cum funcționează epilarea cu laser?

Undele laser sunt absorbite de melanina din firul de păr, apoi sunt conduse către folicul. Aici sunt transformate în energie, distrugând astfel celulele germinale care hrănesc rădăcina firului de păr, stopând dezvoltarea de noi fire. Acest tip de epilare este eficient prin faptul că undele laser ultra precise țintesc firul de păr nu doar la suprafață, ci pe întreaga lungime a firului (până la rădăcină).

Firele de păr au 3 stadii diferite de creștere: anagen (creștere), catagen (repaus) și telogen (cădere). Ele nu se află niciodată simultan în aceași fază, iar procedura este destinată doar firelor de păr aflate în fază anagena. Doar atunci firul de păr este în contact direct cu rădăcina și aceasta poate fi distrusă. Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe.

Avantajele epilării cu laserul Quanta System Thunder

Este o procedură foarte rapidă! Deoarece dispozitivul vine încorporat cu scanner și sistem integrat de răcire a pielii, nu mai este nevoie să aplicăm gel de răcire înainte de procedură, astfel durata unei sesiuni va fi mult mai scurtă decât una obișnuită.
Fără durere! Datorită tehnologiei de ultima generație și a sistemului încorporat de răcire, durerea este redusă la minim, făcând astfel procedura una cât se poate de relaxantă.
Eficiența este sporită. Folosind Quanta System Thunder vei ajunge la rezultatele dorite în doar 4-8 ședințe comparativ cu folosirea altor dispozitive unde media este de 8-10 ședințe.

Consultaţia se realizează împreună cu medicii noştri specialişti în urma unei programări prealabile.

Intrebari frecvente

Deoarece procedura este destul de blândă, nu există contraindicații majore. Medicii noştri specialişti nu recomandă această procedură în următoarele cazuri:
– Afecţiuni vasculare pe zona tratată
– Implanturi metalice
– Tumori benigne sau maligne
– Hemoragii de diverse etiologii sau ciclu menstrual
– Afecţiuni dermatologice pe zona tratată
– Afecţiuni psihice sau psihosomatice
– Diabet zaharat
– Sarcină
– În caz de administrare de antibiotice ce provoacă fotosenzibilitate
– Folosirea de ceară, pensete, creme depilatorii sau autobronzante timp de 2 săptămâni înainte şi după tratament
În medie, este nevoie de 4-6 ședințe pentru a ne asigură că procesul de creștere a tuturor foliculiilor de păr activi a fost stopat. Pentru siguranța de a avea o piele frumoasă, sănătoasă și lipsită de fire de păr pe termen lung, se recomanda o revenire de două ori pe an.

Perioada poate varia de la un caz la altul, dar în medie intervalul este de 4-6 săptămâni, în funcție de zonă și stagiul de creștere în care se află foliculii de păr.

Înainte de tratament, părul trebuie ras cu o seară înainte ca la procedură să fie crescut 1-2 mm. Astfel, laserului îi este mai ușor să depisteze unde se află firul de păr și să acționeze asupra acestuia. Deoarece procedura nu este una invaziva, pielea nu va avea de suferit, însă nu trebuie neglijată. Pot apărea iritații foarte ușoare care se vor trata cu creme speciale. Crema de soare este obligatorie pentru zonele tratate, cel puțin două săptămâni după tratament.