miradry

STOPEAZA TRANSPIRATIA EXCESIVA PENTRU TOTDEAUNA

CE ESTE MIRADRY?

Deși bolile neurologice, endocrine, infecțioase și alte boli sistemice pot provoca uneori hiperhidroza, de cele mai multe ori, afecțiunea apare la persoanele care sunt sănătoase. Insă multe persoane care suferă de hiperhidroza, transpiră extrem de des indiferent de starea lor de spirit sau de vreme. MiraDry este soluția permanentă pentru a combate transpirația excesivă /hiperhidroza.

Tot mai multe persoane apelează la această soluție permanentă cu MiraDry împotriva transpirației excesive, fiind varianta mult așteptată în ceea ce privește eficiența.

CUM FUNCTIONEAZA REVOLUȚIONARUL MIRADRY?

Sistemul MiraDry folosește energie termală ce țintește și elimină transpirația și glandele sudoripare ecrine din zona axilei. Odată ce aceste glande sunt eliminate, acestea nu se regenerează, iar efectele tratamentului rămân pentru totdeauna. Este un tratament neinvaziv care utilizează energia electromagnetică care vizează căldura pe glandele sudoripare, distrugându-le. Este utilizată anestezia locală, iar glandele sudoripare de la subraț sunt marcate cu un tatuaj temporar. Apoi medicul dermatolog folosește un aparat care trimite energie termică sub piele și în același timp îți răcește pielea la suprafață. Căldura distruge glandele sudoripare și previne astfel neplacuta transpirație excesivă.

Procedura cu miraDray se poate repeta de 2-3 ori pentru un efecte optime.

DAR NU ESTE TRANSPIRATIA BENEFICA PENTRU ORGANISMUL MEU?

Probabil te gandesti ca distrugerea glandelor sudoripare de la subrat ar putea fi nociva pentru tine, insa nu ai nevoie sa transpiri pe toate zonele corpului. Acest tip de tratament țintește anumite glande sudoripare de la subrat, de pe maini, picioare sau cap, dar nu blocheaza transpiratia de pe restul corpului, unde vei continua sa transpiri.

Functia naturala de racire a organismului nu are de suferit, așa că nu ai motive de îngrijorare.

REZULTATE DOVEDITE

Da, odata ce glandele sudoripare sunt distruse, te poți aștepta la rezultate imediate și definitve. Eficienta dovedita pentru reducerea transpiratiei este de 82%, iar pentru reducerea mirosurilor neplacute de 89%. Bineinteles, ca la orice tratament estetic, rezultatele și experiențele pot varia de la un pacient la altul.

Contactează-ne, suntem singura clinică din România ce deține acest aparat!

Intrebari frecvente

Tratamentul cu miraDry este contraindicat persoanelor ce au infecții în zona respectivă, la fel și celor alergice la anestezice locale.

De regulă, pacienții își pot relua activitățile zilnice imediat după procedură, iar exercițiile fizice pot fi reluate după cateva zile.

Odata ce glandele sudoripare sunt distruse, ele nu se mai refac, fapt ce face ca rezultatele sa fie permanente, iar pacienții mai mult decât încântați de alegerea făcută.

MiraDry este o solutia optima pentru oricine isi doreste ca transpiratia neplacuta sa nu mai fie o problema, nu doar pentru pacienții ce suferă de hiperhidroză.