fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933

Cel mai eficient tratament de îndepărtare a tatuajelor cu laserul de ultima generație Quanta System Q-Plus Evo 

Scăpa de tatuajele nedorite și recăpăta-ți frumusețea pielii tale naturale!

Regreți acel tatuaj făcut la 18 ani?

Nu te mai reprezintă? Arată inestetic? Culorile sunt șterse sau are o formă distorsionată? 

Venim în salvarea pielii tale, pentru a reveni la starea ei naturală. 

Programează-te la o consultație gratuită unde experții din clinica noastră te pot îndruma în călătoria ta pentru îndepărtarea tatuajului !

Îndepărtarea tatuajelor cu laser se poate face acum rapid și cu minim de durere datorită caracteristicilor speciale ale dispozitivului creat pentru a reduce și îndepărta durerea. Cryo 6 a primit premiul pentru”Cel mai bun dispozitiv de răcire epidermica” pentru dispozitivele de acest tip. Acesta asigură o tehnologie care reduce durerea și leziunile ce ar putea apărea din cauza puterii laserului. Nivelul de satisfacție pentru pacienți este unul garantat!

In ce constă procedura de îndepărtare a tatuajelor?

Tratamentul implică utilizarea laserului de ultima generație Quanta System Q-Plus Evo pentru a distruge pigmenții introduși în piele în cadrul tatuajelor. Metoda este eficientă, sigură și pot fi îndepărtate atât tatuajele negre, cât și cele color. Lungimile de undă ale laserului vor fi diferite în funcție de culoarea tatuajului, astfel pentru tatuajele negre se va utiliza lungimea de undă de 1.064 nanometri, iar pentru cele colorate 532 nanometri. 

Cum actionează laserul Quanta System Q-Plus Evo?

Laserul emite un impuls puternic de energie care trece prin straturile superioare ale pielii și interacționează cu pigmenții tatuajului, pe care îi descompune în particule foarte mici. Ulterior, cu ajutorul sistemului imunitar, corpul le elimină în mod natural.  

Cine este candidatul potrivit pentru procedură?

Sunt diverse motive care pot determina o persoană să își dorească să îndepărteze un tatuaj, însă indiferent de acestea, este bine de știut că orice individ are opțiunea garantată, sigură și eficientă de a beneficia de această procedură. Cei care decid să își îndepărteze un tatuaj, pot fi informați în timpul unei consulatii gratuite de toate aspectele implicate pe parcursul îndepărtării, dar și ulterior acesteia. Procedura de îndepărtare a tatuajului va fi discutată în detaliu: riscurile, limitările și beneficiile. Dacă îndepărtarea tatuajului implică mai multe sesiuni, medicul vă va prezența un plan concret și astfel veți afla de câte ori este necesar să reveniți, cum să îngrijiți zonă și cât timp va dura întregul proces. 

Cum se desfăsoară tratamentul?

Înainte de începerea procedurii, pacientul și medicul care efectuează procedura trebuie să își pună ochelari de protecție. Medicul dezinfectează zona unde se află tatuajul și zonă înconjurătoare, apoi suprafața tratată va fi răcită cu funcția integrată a laserului Quanta System. Procedeul nu va fi dureros datorită acestei funcții. La sfârșitul ședinței, se aplică un unguent cu antibiotic și se pansează zonă tratată. 
Voi simți durere în timpul procedurii?
Procedura va fi lipsită de durere datorită faptului că suprafața tratată va fi răcită cu sistemul Cryo 6, asigurându-se confortul sporit al pacientului. 
Voi avea cicatrici?
După îndepărtarea unui tatuaj, majoritatea pacienților nu rămân cu cicatrici, însă cicatrizarea este posibilă dacă zona nu a fost protejată conform instrucțiunilor oferite de medic. 

Cât timp va dura tratamentul? 

Procedura durează între 15 minute și 1 oră, în funcție de suprafață.  
Va fi afectată si porțiunea de piele din jurul tatuajului? 
Laserul nu afectează pielea din jurul tatuajului, deoarece acesta recunoaște doar pigmentul tatuajului. 
Ce voi avea de făcut după tratament?
La clinica noastră veți primi recomandări stricte pentru îngrijirea de după tratamentul cu laser. De regulă, nu se formează cicatrici post-tratament, dacă îngrijiți adecvat crusta. Mai mult de atât, imediat după tratament, va puteți continua activitățile zilnice. Recomandabil ar fi să feriți de soare zonele tratate și să folosiți un factor de protecție solară. 
De câte ședințe voi avea nevoie?
Îndepărtarea tatuajelor cu laser necesită, în medie, 4-6 ședințe, la o distanță de 4-6 săptămâni între ele. Numărul de ședințe este determinat de: dimensiune, culoare, tipul de cerneală care a fost utilizată, amplasarea, profunzimea, culoarea pielii și aparatul folosit la crearea tatuajului. Prin intermediul unei consultații gratuite veți putea determina cu exactitate numărul de ședințe necesare. 
Există efecte secundare după tratament?
În unele ocazii se poate remarca o albire a pielii. Cu toate acestea, pigmentul normal al pielii se va reîntoarce în decurs de 6-12 luni de la ultima sesiune de tratament. 
Cât mă va costa?
Prețul unei ședințe variază între 300 RON-1760 RON, în funcție de mărimea tatuajului.  
Cum va arăta pielea mea după tratament?
Imediat după tratament, zona va fi acoperită cu un bandaj pentru a fi protejată de factori externi. În perioada următoare, efecte precum mici umflături, bășici, roșeață și o  senzație ușoară de arsură poate apărea, toate fiind elemente normale ale vindecării. De asemenea, după fiecare sesiune, tatuajul va deveni progresiv mai deschis până când acesta va dispărea complet, fără a afecta pielea. Este important de știut că o parte importantă a întregului proces o reprezintă îngrijirea corespunzătoare după fiecare ședința efectuată. Succesul tratamentului este garantat, fără durere și rapid.

Intrebari privind Îndepărtare Tatuaje


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next