1 (1)
Tratament inovator anti-aging

Oprim timpul în loc cu colagenul Guna

Datorită implementării proceselor de producție de ultimă generație, Guna Laboratories a obținut un produs sigur: dispozitivul medical cu colagen injectabil, special conceput pentru a acționa exact asupra zonelor în care apar cel mai frecvent afecțiunile inflamatorii.

Colagenul utilizat este rezultatul a trei procese diferite de producție implementate de Guna Laboratories (identificarea și verificarea conformității țesutului porcin, faza de extracție, pregătire și sterilizare / inactivare virală a extractului de colagen).

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedura Video

Tratează multiple afecțiuni

Dispozitivele medicale cu colagenul Guna pot fi utilizate pentru a trata afecțiuni cu diferite origini:
- din cauza suprautilizării
- din cauza îmbătrânirii
- din cauza unor leziuni.
MD GUNA este indicat pentru tratarea afecțiunilor degenerative a articulațiilor și țesuturilor și pentru a compensa și corecta diferitele pagube cauzate de îmbătrânire, postură incorectă, lovituri și leziuni.

De asemenea, în diferite domenii medicale: – Reumatologie – Ortopedie – Medicină de Reabilitare – Traumatologie – Medicină Sportivă – Anti-îmbătrânire – Medicină Generală.
2 (1)
4 (1)

Cum funcționează tratamentul cu colagenul Guna?

Colagenul se găseste, în mod natural, peste tot în organism între celule, dar în proportie foarte mare el se afla în oase, în tendoane, în muschi, ochi, piele și vase de sange. Odata cu înaintarea în vârstă, sau din cauza unor afecțiuni, cantitatea de colagen din organism scade.
Tratamentul cu Dispozitivul Medical Guna presupune injecția unei soluții pe bază de colagen la locul afecțiunii.

Aceasta soluție înlocuiește, întărește, protejează și construiește structura histologică a fibrelor de colagen pierdute oferind astfel suport mecanic zonei implicate. Injecțiile sunt periarticulare, intraarticulare, intramusculare și intradermice

Care sunt avantajele întrebuințării acestor dispozitive?

Versatilitate, întrucât pot fi administrate singular sau în asociere cu alte medicamente/dispozitive medicale. Nu există contraindicații pentru pacienții care urmează o terapie farmacologică sau osteopatică sau orice altă cale de reabilitare.
Dispozitivele medicale cu colagen pot fi administrate înainte sau după intervenție chirurgicală.
Simplitate în utilizare.
Dispozitivele medicale cu colagen pot fi utilizate injectabil, subcutanat, intradermic, intramuscular, periarticular sau intraarticular.
Conformitate si satisfactie garantată a pacientului.
Datorită mecanismului de acțiune, absenței efectelor secundare cunoscute și a ratelor ridicate de performanță, administrarea de dispozitive medicale cu colagen este bine tolerată de pacienți.

Tolerabilitate ridicată. Până acum nu au fost observate efecte secundare, reacții alergice și nici interacțiuni alergice și nici interacțiuni medicamentoase. O ușoară înroșire în zona de injectare se datorează acțiunii mecanice a acului. Eficiență. Restabilind și consolidând structurile anatomice deteriorate, Dispozitivele medicale cu colagen îmbunătățesc mobilitatea și funcționalitatea și acționează direct asupra durerii. Biocompatibilitate. Colagenul (extract de origine porcină) și substanțele auxiliare sunt biocompatibile. Inovație, siguranță și o gamă largă de administrări
3 (1)

Întrebări frecvente

Care sunt contraindicațiile pentru procedură?
Tratamentul poate fi efectuat în timpul sarcinii?
Câte proceduri sunt necesare pentru refacerea completă?
Care sunt beneficiile tratamentului cu colagenul Guna?