RRS HA Long Lasting
Recăpăta-ți pielea fermă și sănătoasă cu ajutorul mezoterapiei

Ce este Mezoterapia?

Mezoterapia este un tratament minim invaziv care folosește un proces special de introducere în piele a unui cocktail de vitamine ce ajută la îmbunătăţirea structurii celulare a pielii de la interior spre exterior.

Pentru cei care doresc efecte mai complexe, acest tratament de mezoterapie se poate îmbina cu unul de injectare botox.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedura Video

Hidratare si biorevitalizare cu RRS

Tratamentul de biorevitalizare cu RRS este o procedură de microinjectare (se folosesc ace foarte fine și subțiri) care hrănește pielea în mod direct, oferindu-i nutrienții și vitaminele necesare. Substanțele injectate ajung în mod foarte precis și direct în straturile cutanate unde se efectuează procesul de reparare a celulelor și producție de colagen nou. Se folosește pentru tratarea unei multitudini de arii precum majoritatea zonelor feței, zona gâtului, decolteului și mâiniilor. Elasticitatea, fermitatea și tinerețea pielii se datorează într-o bună parte acidului hialuronic, substanță prezentă în toate formele de viață. Proprietatea de bază a acesteia este de a căpăta și a menține moleculele de apă în organism.

RRS conține acid hialuronic în concentrație de 7,0 mg/ml și este recomandat pentru procedurile de mezoterapie intradermica cu efect de biorevitalizare, hidratare și anti-îmbătrânire. O altă proprietate este de a stimula sinteza de noi fibroblaste, cu o producere intensă de colagen și elastină structurate într-un mod compact care conferă efectul unui suport de susținere pentru țesuturile înconjurătoare, astfel procesele de îmbătrânire sunt cu mult încetinite.

Cum funcționează Mezoterapia?

Folosind un ac foarte fin și delicat se injectează în profunzimea straturilor pielii un cocktail de substanțe care hrănesc și ajută tot țesutul să se regenereze și să întinerească. Cocktail-ul dermal nutritiv folosit în mezoterapie poate conține substanțe precum: Acid Hialuronic, Mix de Vitamine, 4 tipuri de coenzime, 3 tipuri de nucleotide și agenți de stabilizare.

RSS-ul în mezoterapie se administrează de medicii specialiști prin microinjectii care eliberează cantități de 0.1 ml. la fiecare înțepătură. Seringa specială în care vine gelul are capacitatea de 2 ml și este dotată cu un dispozitiv performant de control al cantității eliberate, avatanajul major constând în posibilitatea de a injecta acidul hialuronic într-un mod cât mai uniform posibil şi pe suprafeţe mai întinse. Astfel, se pot trata zone precum fața, gâtul, decolteul, genunchii, coatele și dosul palmelor. După finalizarea procedurii se poate aplica gheață pe zona tratată în scopul de a diminua din inflamație sau eventuale iritații ale pielii.

Folosirea mezoterapiei pentru tratarea căderii părului (alopecie)

Pe lângă tratarea ridurilor și rejuvenarea pielii, mezoterapia se poate utiliza și pentru a trata căderea părului. Procedura este asemănătoare. Se întroduc la nivel subcutanat substanțe nutritive, vitamine, coenzime şi/sau gel RRS.

Pacienții care au apelat la procedura de mezoterapie pentru a trata căderea părului au sesizat următoarele: echilibrea nivelului secrețiilor hormonale provenite din foliculii de păr, păr mai sănătos și bogat, o îmbunătăţire a circulației de la nivelul scalpului.

Întrebări frecvente

Există contraindicații?
De câte ședințe este nevoie?
Câte şedinţe se recomandă în cazul mezoterapiei cu RRS?
Cât timp rezistă rezultatele?