Scapă DEFINITIV de transpirația excesivă cu MiraDry

Ce este miraDry?

miraDry este un tratament revoluționar nechirurgical pentru a reduce permanent transpirația în zona axilară – în doar o oră! Veți vedea rezultate imediate într-un singur tratament. Este dovedit clinic că rezultatele vor rămâne în timp. miraDry este aprobat de FDA, este sigur și eficient, cu o rată ridicată de satisfacție a pacientului. Până în prezent, peste 150.000 de tratamente miraDry au fost efectuate în întreaga lume.

 

MiraDry utilizează frecvențe cu un risc foarte scăzut de arsuri

În studiile clinice care utilizează țesuturi din stratul epidermei, s-a constatat că nivelul de frecvență al microundelor cu cel mai mic risc de a provoca arsuri este de 5,8 GHz . miraDry utilizează acest nivel de microunde cu o frecvență de 5,8 GHz și se spune că are un risc scăzut de arsuri.

Tratamentul care elimină transpirația, cum funcționează?

Tratamentul constă în administrarea de căldură pe zona afectată prin energia microundelor ce acționează asupra glandelor sudoripare care determină producția de transpirație și miros. Căldura intervine numai asupra glandelor, în adânc, în timp ce pielea este protejată de un sistem de răcire hidroceramică continuă. Tratamentul MiraDry este nedureros, înainte de intervenție se administrează o anestezie locală pacientului. După sesiune este bine să așteptați câteva zile înainte de a relua activitatea fizică, în timp ce singurul efect secundar găsit sunt inflamarea și durerea localizată care dispar într-un timp scurt.

Glandele sudoripare nu se regenerează, astfel încât îndepărtarea prin sistemul MiraDry garantează rezultate excelente care, potrivit unui studiu recent, pot obține o scădere de 82% a transpirației.

Scapă DEFINITIV de transpirația excesivă cu MiraDry

Întrebări frecvente

 

Nu am nevoie de glande sudoripare?

Corpul tau are nevoie de glande sudoripare să se răcească, și are un total de între 2 și 4 milioane – din care doar aproximativ 2% este în axile. Eliminarea acestor glande sudoripare 2% nu afectează capacitatea organismului de a se răci. Cu miraDry, veți experimenta numeroasele beneficii ale reducerii transpirației și mirosului în zona axilară, dar veți continua să transpirați în alte părți ale corpului.

 

Ce rezultate pot obține?

Vă puteți aștepta la rezultate imediate și de durată. Odată ce tratamentul miraDry elimină glandele sudoripare, ele se elimină definitiv. Studiile clinice arată o reducere medie a transpirației de 82%. Ca în cazul oricărui tratament, rezultatele și experiența pacientului pot varia.

 

De câte tratamente voi avea nevoie?

Puteți vedea rezultatele într-un singur tratament. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui tratament medical sau estetic, medicul va determina cel mai bun protocol pentru a obține rezultatele dorite.

 

Cât durează?

Tratamentul durează, în general, aproximativ o oră.

 

Voi simți durere și care sunt timpii de recuperare?

Majoritatea pacienților descriu procedura ca fiind nedureroasă, cu un timp minim de recuperare. Anestezia locală este administrată înainte de tratament pentru a asigura confortul pacientului. Majoritatea pacienților își reiau imediat activitatea normală (cum ar fi revenirea la locul de muncă). Activitatea fizică poate fi reluată de obicei în câteva zile. Inflamarea, amorțeala, vânătăile și sensibilitatea pot apărea în zona axilei timp de câteva zile după tratament.

 

Există efecte secundare?

Durere localizate sau inflamarea poate să apară și, de obicei, se rezolvă în termen de câteva săptămâni. Unii pacienți au o senzație modificată pe termen scurt în zona axilară, care dispare treptat.

 

MiraDry, bine ați venit la o viață noua!