Program : Lun - Vin : 09:00 - 18:30
Detalii privind tratamentul
spa-bed

La Med Beauty Clinique, medicii noștri oferă posibilitatea de a utiliza o tehnologie revoluționară pentru îndepărtarea tatuajelor dumneavoastră. Pentru această procedură se va folosi cel mai performant și avansat laser din lume - Quanta System Q-Plus Evo, ce permite efectuarea mai multor tipuri de tratamente.


Îndepărtarea tatuajelor cu laser se poate face acum rapid și fără durere datorită caracteristicilor speciale ale dispozitivului creat pentru a reduce și îndepărta durerea în cazul tratamentelor cu laser. Cryo 6 a primit premiul pentru " Cel mai bun dispozitiv de răcire epidermică pentru dispozitivele de acest tip. Acesta asigură o tehnologie care reduce durerea și leziunile ce ar putea apărea din cauza puterii laserului. Nivelul de satisfacție pentru pacienți este unul garantat!


Metoda este eficientă, sigură și pot fi îndepărtate atât tatuajele negre, cât și cele color. Lungimile de undă ale laserului va fi diferită în funcție de culoarea tatuajului, astfel pentru tatuajele negre se va utiliza lungimea de undă de 1.064 nanometri, iar pentru cele colorate 532 nanometri. Procedura va fi lipsită de durere datorită faptului că suprafața tratată va fi răcită cu sistemul Cryo 6, asigurându-se confortul sporit al pacientului.


Fiecare pacient are particularitățile sale, astfel numărul de ședințe necesare va varia în funcție de cantitatea de pigment, vechimea tatuajului și dimensiunea acestuia. Energia laserului va ajuta la distrugerea particulele de cerneală prinse în piele, iar după terminarea procedurilor va fi complet îndepărtat.


Este important de știut că o parte importantă a întregului proces, o reprezintă îngrijirea corespunzătoare după fiecare ședință efectuată. Succesul tratamentului este garantat, fără durere și rapid. Afla mai multeInformații despre tratament
  • Tarif: 300 RON -1760 RON
  • Durata: 15 min - 1 ora


Cum acționează Laserul Quanta System Q-Plus Evo?

Laserul emite un impuls de energie, care trece prin straturile superioare ale pielii și interacționează cu pigmenții tatuajului, pe care îi degradează; în final, determină dispariția lor. Pot fi îndepărtate atât tatuajele negre, cât și cele color în mod eficient și fără durere. Îndepărtarea tatuajelor cu laser necesită, în medie, 4 – 6 ședințe, dar depinde de: dimensiune, culoare, tipul de cerneală care a fost utilizată, amplasarea, profunzimea, culoarea pielii și aparatul cu care a fost făcut tatuajul. Afla mai multeTelefon

+40 730 613 933

Program

Lun - Vin : 09:00 - 18:30

spa-treatments
Cine este candidatul potrivit pentru procedură?

Sunt varii motive care pot determina o persoană să își dorească să îndepărteze un tatuaj, însă indiferent de acestea, este bine de știut că orice individ are opțiunea garantată, sigură și eficientă de a beneficia de această procedură. Cei care decid să își îndepărteze un tatuaj, pot fi informați în timpul unei consulații de toate aspectele implicate pe parcursul îndepărtării, dar și ulterior acesteia.Procedura de îndepărtare a tatuajului va fi discutată în detaliu: riscurile, limitările și beneficiile. Dacă îndepărtarea tatuajului implică mai multe sesiuni, medicul vă va prezenta un plan concret și astfel veți afla de câte ori este necesar să reveniți, cum să îngrijiți zona și cât timp va dura întregul proces.

Cum decurge ședința de îndepărtare a tatuajului?

Înainte de începerea procedurii, pacientul și medicul care efectuează procedura trebuie să își pună ochelari de protecție. Medicul dezinfectează zona unde se află tatuajul și zona înconjurătoare, apoi suprafața tratată va fi răcită cu funcția integrată a laserului Quanta System. Procedeul nu va fi dureros datorită acestei funcții. La sfârșitul ședinței, se aplică un unguent cu antibiotic și se pansează zona tratată.

Voi avea cicatrici?

După îndepărtarea unui tatuaj, majoritatea pacienților nu rămân cu cicatrici, însă cicatrizarea este posibilă dacă zona nu a fost protejată conform instrucțiunilor oferite de medic.

Durata tratamentului

Procedura durează între 15 minute și 1 oră, în funcție de suprafață. Nu afectează pielea din jurul tatuajului, pentru că laserul recunoaște doar pigmentul tatuajului.

Îngrijire post-tratament

La clinica noastră veți primi recomandări stricte pentru îngrijirea de după tratamentul cu laser. De regulă, nu se formează cicatrici post-tratament, dacă îngrijiți adecvat crusta. Mai mult de atât, imediat după tratament, vă puteți continua activitățile zilnice. Recomandabil ar fi să feriți de soare zonele tratate și să folosiți un factor de protecție solară.

Programează-te online acuma si primeste 5% discount!

Rezervați o sesiune acum